LOOP COLORS V ČR !!!

Jsme hrdí na to, že můžeme představit zcela novou a revoluční značku italského výrobce sprejů LOOP v ČR a zároveň být jeho výhradním distributorem!
 
 
Jedná se o italský produkt od bývalých výrobců a distributorů KOBRA.
 
Tento brand se rozdělil na dva týmy a Loop zůstal vyrábět dál na stejném místě, kde se do ne dávna vyráběla Kobra. Ta výrobu přesunula jinam. Loop zachoval úplně stejný vzorec pro výrobu (Kobra) a navíc vylepšil pokrytí, kterého dosáhnete teď už mnohem více!
 
Další výhodou je životnost pigmentu, která je mnohem vyšší, než u jejich bývalého produktu.

 
V neposlední řadě dodání nového a měkčího ventilu, který není ani low a ani high pressure, ale Loop přichází se systémem Sweet pressure! To znamená, že není potřeba dělit na dvě řady jak tomu bylo zvykem (high a low), ale stačí řada jedna (sweet) a  to pořádná!
Loop má jednu řadu 180ti odstínů, která dovede jak ultra tenkou stopu, tak ultra tlustý fatcap, stejně jako třeba Montana-Black. Absolutní krytí, vydatnost a stálost je samozřejmostí!
Rozšíření je taky znatelné v balení 600ml, kde na vás čeká 10 barevných odstínů. Taky 600ml chrom, který nemá míchací kuličku a je srovnatelný s top chroms na trhu!
 
Zásadní roli hraje samozřejmě taky cena a ta je u Loopu vzhledem k jeho kvalitě postavená velmi nízko a velmi blízko zákazníkovi.
 
 

Loop 400ml- 85kč

Loop 600ml-110kč

Loop Chrome 600ml-105kč

Loop Asphalt 600ml-105kč

 
 
V nabídce máme Loop už dnes v Grafficonu v Brně a v Praze! Na eshopu Grafficon.cz bude naskladněný každým dnem.
Doporučujeme!
 
 






 
 
Vzorník barev: